Tiden springer förbi

Ja, den här veckan har gått hur snabbt som hellst. Som ett knäpp med fingret. Imorgonkväll är två saker på min "sista rycket i skolan lista" klara och det kommer kännas hur skönt som hellst! Det är ett prov som är avklarat i veckan och imorgon har jag redovisning om min hemsida Louice Mode. Haha. Kommer lysa som ett stop-tecken framme vid projectorduken. Nog om skolan. Den här veckan har jag också visat mina joggingskor att jag lever! Min förkylning är borta and I'm back on the road! Denna vecka har de hittills fått sig två ordentliga turer. Så skönt! Idag har jag också visat mig på gymmet, var för första gången på länge jag visade mig där. Det blev ett BodyCombat pass med Emelie och Carro som är hemma nu i tre veckor innan hon ger sig av igen och denna gång till Norge där hon jobbade innan hon var i Sälen (Kläppen). Seriöst, ingen skulle våga fightas med oss nu. Nejdå, det var rätt svårt att få in tekniken men i slutet fick jag in rätt bra slag (eller luftsvingar kanske man ska kalla det) men det tog ett tag så att säga. Men efter två tre pass skulle man nog vara nya Jackie Chan ;)

Nedräkning till sommaren har börjat, jag blir gladare och gladare för varje förbipasserad dag jag får stryka i min kalender.. Men oj, jag har så mycket planerat de kommande helger & veckor. (Kommer jag ha tid att andas?) Så farligt är det nog inte, för det är bara saker jag ser fram emot.

April
20 Kakan 20år, GRATTIS
25 Hjalmar, Nöjeskrogen Örebro
27 Strömstad, Kongress
28 >
29 >
30 Kommer hem!

Maj
1 Ledig, Valborg!
2 Ledig
10 Wallmans sallonger, Stockholm med familjen J & Norrmén (Fan vad kul)
14 Peeling
16 Sebastian, Emelie, Malin, Malle mfl. Går på bal! (Jag ska fota)
17 SPANIEN MED TJEJERNA!
18 >
19 >
20 >
21 >
22 Jag flyger hem (De andra stannar tills 24)
23 Ledig
24 Västervik, stor släktträff!
25 >

Juni
4 Skolavslutning!
5 Student för mina änglar i Örebro
6 Bal Stora Hotellet Örebro,
13 Student Hallsberg
14 Göteborg, Fredrik kör stadsrace
15 >
18 Rebecca 10år, GRATTIS
20 Midsommarafton!
25 Åker jag...

Kisses


Stockholm

image15
Plattan

image17      image18
Tack tjejer, jag har haft en jättebra helg!



Bästa dagen på länge

Idag har det varit en sån där dag som man bara inte vill ska ta slut. Så jävla bra rent ut sagt. Förutom att jag är as nöjd med mina investeringar i klädväg så har vi haft en otroilgt social och mysig dag. Malin, Emelie & Carro hittade också bra grejer och jag tror de är lika nöjda som jag. Det hoppas jag iaf. Mest nöjd är jag nog med min KAREN MILLEN bal/aftonklänning. Tur att jag inte köpte nån i Örebro om man säger så. Stockholm har ju lite bättre utbud, men det har de ju på allt ioförsig. Just ja, när jag skulle prova ett par Levis 501 shorts på Urban Outfitters stod jag i kön bakom Top Model Freja (hon provade samma fast i kjol) det var rätt kul. Vi haft en helt underbar dag, solsken inget regn precis som vi önskade. Nästa blir väl Göteborg, eller vad sa vi? Det låter utmärkt.
(Bilder kommer)


Jag fick precis ett sms från Spanien, där var det någon som saknade mig. Blev jätteglad av smset, det var ett litet plus, det gjorde dagen ännu bättre liksom. Jag saknar dig också, det vet du. Njut av värmen och ta med den hem till mig!

Godnatt mina kära vänner, Kisses


Early Winter, Tankar & Sömn

Early Winter - Gwen Stefani, den lever just nu i mitt huvud. En stor favorit just nu! Underbar är det enda jag kan säga. Jag får fina tankar av den.

 Imorgon ringer min klocka vid 06.00 och då är det full fart framåt. Det blir fräschning i form av en rusch och så ska jag slänga ihop min undrerbara macka jag ska ha med på bussen. Pålägget är sallad, tomat, mozarella, färsk basilika och ärtskott. Mums, säger jag. Den kommer hålla mig i god form för att orka en lång påfrestande shoppingdag. Det var länge sen jag var i Stockholm btw. det var närmare bestämt på en kongress. Mycket trevligt. Men i helt andra ärenden mot vad det blir denna gång.
Ska sova lite nu, min bror lämnade just huset så jag är lite rädd. Haha, men jag har haft ett långt telefonsamtal med Emelie (inte för att jag känner mig så mycket tryggare) det är skönt att prata med någon när man är ensam, Förutom lite sällskap fick jag också nån form av nackspärr genom min position med telefonen på axeln.  Ajaj.. Ne, det är dumt att klaga. Jag har bättre saker för mig, nämligen att prata med en underbar människa på msn just nu. Det är typ en av sakerna, hehe. Som sagt sov gott. För det ska jag göra!

Kisses

My Friend

Å, nu känner jag hur mycket jag saknar min vän. Vi kan prata om allt och han är förstående i alla lägen. Man har inte alltid tid att ringa och prata om allt som händer, men när man väl gör det är allt som vanligt. Tight you know. Jag får bjuda honom på en lunch på söndag så kan vi prata ikapp om allt som hänt de senaste veckorna..

522376-8

Kisses

Cykeltur & Astro

Frisk luft och en gnutta solsken! Kan inte bli bättre. Jag kom precis hem från min lilla cykeltur till Eiwor's. Jag fick nämligen en avi på posten idag och skuttade högt när jag förstod att det var min rosa träningsbag från American Apparel som hade kommit! Den var en aning större än förväntat, men rätt cool. Är nöjd trots allt, det tog typ två dar att få den? Guld med snabba leveranser. Hopp, nu ska jag plocka lite kläder på mitt rum som för ovanlighetens skull är stökigt.. Hur kommer det sig? Ingen aning..

Nya ELLE kom idag och horoskopet löd såhär:
Vattumanen
Du satsar mycket på ditt förhållande (Vilket undrar jag?). Hela våren har du prioriterat ditt jobb och din partner har fått vänja sig vid att komma i andra hand (Sant, jag har jobbat rätt mycket den senaste tiden och ja, jag har nog inte haft så mycket tid och ork till att överrösa mr.X med kärleksförklaringar). Nu lugnar arbetspempot ner sig något och då ängnar du mer tid åt dina privata reationer (Nej, det är nu det ökar. Det känns som "100 måsten" finns som ska vara klara inom loppet av en månad. Inte ok. Men ja, det känns endå som jag har mer tid åt mina privata relationer, tack för det). Du är inte typen som överraskar med blommor och choklad, du väljer hellre att visa din kärlek genom att finnas där när din vän behöver dig (stämmer inte, jag har visst varit romantisk och skickat blommor.. Dock inte denna månad. Men senast den här veckan visade jag min vän att jag verkligen finns där och bryr mig). Som singel hänger du mycket med dina kompisar (Ja, stämmer. Ska se dem nu). När värmen kommer smygande blir det många sena kvällar på mysiga uteserveringar (Säg att det kommer lite värme till lördagens shoppingtrip, för isf blir blir det den första kvällen på en mysig uteservering).

522376-7
Haha, typ så mysigt på en uteservering. (Sommar -04)

Kisses


Saknar min träning..

Kom nyss hem från Örebro, lång dag i skolan och en sväng på stan.. Nu ska jag försöka plugga in den grekiska antiken så den sitter fast i skallen. Kul. Idag har jag inget liv. Jag saknar min träning, jag hatar att vara förkyld. Men det är väl bäst att ligga lågt tills den är över så man inte får bakslag.

Jag har gjort om min blogg idag, så nu är det design a lá Lou! Är ganska nöjd faktiskt..

522376-6
Kände för att lägga ut en bild där Kaks är med, vi saknar dig gumman.
Håll ställningarna i sälen, och kom hem snart!

Kisses


Always Love

Just nu befinner jag mig under läslampan i min schäslong.. Always Love med Nada Surf
susar runt i mina öron och jag ska bege mig in i en ny bok (en shopaholics bekännelser) och 
en kopp te med honung som står vid min sida. Just nu finns det inget som kan sabba min
avkopplande stund. Förutom att jag måste plugga. Jag orkar inte just nu, vem bry sig om 
antika grekland? Inte jag just nu iallafall. Jag ska läsa en truddilutt och koppla av, sen får
jag ta i tu med mina måsten...

STOCKHOLM på lördag!
Weej, me and my pearls drar en trip till storstan på lördag. Känns som en bra dag komma skall.
Men jag bävar för mina blivande utgifter, (jag förbereder mig med min nya bok, hoppas jag kan
lära mig något) redan nu har jag planer på flera inköp. Men prio ett blir min balklänning!
Jag hoppas på att hitta nåt som faller mig i smaken, det är ett måste. Vad ska jag annars ta mig till?
Nej, det finns inget annat alternativ. Ser iallafall fram emot en trevlig lunch med en stor sallad och ett
glas vin. Och ett bra väder önskar vi såklart!

Petra, Emmy, Lou & Malin
Tack för i helgen tjejer!

Kisses

Ny i Bloggvärlden

Nu sitter jag här precis som många andra och har skaffat mig en blogg.
Emmy har lärt mig lite om den så kallade "bloggvärlden". Så nu ska jag försöka
blogga om mina äventyr i livet! (Hur ska detta gå?) Önska mig ett lycka till!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0