08

Fredag kväll, har precis ätit lite god tacowrap med färska champinjoner och diverse grönsaker. Mycket gott. Dagen har jag spenderat på min kalla vind och ränsat, städat och skickat ton till tippen. Man sparar så mycket skit som man aldrig mer får användning för. Vissa grejor ska man spara som om några år framstår som nostalgi, men inte allt.
Snart blir det dags för lite nya avsnitt av gossip girl, men innan det ska jag bädda rent sängen så jag kan sova som en prinsessa inatt. Dock en utan prins. Jag behöver nämligen mycket sömn, för imorgon ska jag iväg på fotbollsträning klockan 08.00 i kumlahallen. Jag har blivit riktigt förkyld men den första träningen kan jag inte missa. Kom att tänka på träningskläder och skor igår, jag har gjort mig av med nästan allt sånt. Men det löser sig på nåt sätt.

På tisdag börjar jag teorikursen på körskolan, vet inte om det är så nödvändigt att göra den där. Men alla andra ska gå så jag hakar på den trenden. Ska bli kul att få lite svar på saker som är oklart.


Violet Hill

Just nu skulle jag kunna sova i en vecka tror jag. Jag är helt slut, ja jag känner mig som en säck potatis.. Dagens träning såg jag fram emot, det skulle bli Bodypump, men när jag kom dit var det redan fullt.. Så jag gymmande med Sofie istället. Sedan kom Elin och skulle spinna så jag stannade på det också. Var alltså där från 16.45-19.10 det måste vara personligt rekord. När jag kom hem märkte jag också att jag glömt min ipod i omklädningsrummet. Inte alls bra, ringde sisådär en 100 gånger men fick inget svar. Så jag fick åka dit o kolla. Den låg i ett öppet skåp, så jag hade tur att det knappt var en kotte kvar i omklädningsrummet.. Puh. Imorgon är det iaf AFRO DANS som gäller, haha. Det ska bli så himla kul, det är ett gästpass så hoppas det är skoj. Kan ju inte låta bli att testa. Emelie var också på så jag slipper röra på höfterna ensam.
När jag kom hem blev jag erbjuden att följa med på hockey, med tre stiliga män. Konstigt att jag sa nej till ett sånt erbjudande, men jag måste nästan sova nu.

Fick ett mess av kusinerna Ekblom, de är just nu på Hawaii och bilderna är rena drömmen. Den som gifter sig med mig kommer definitivt få åka på smekmånad till den exotiska ön. Det finns tyvärr inga andra val..

Coldplay - Violet Hill


Speeding cars

Denna helg har varit totalt förslappad för min del. Inte för att jag inte fått något vettigt gjort, för det har jag utan för att det känns som tiden bara gått till spillo. Tränat, städat, pluggat och sånna saker har jag fått gjort. Det känns skönt. Hade planer på att följa med till Hammar igår kväll, men det blev en sväng förbi ems, alla var glada o alerta förutom jag. Jag tog ett glas rött och en bit mörk choklad framför Stjärnor på is. Mer social var inte jag, när taxin tutade runt elva var det dags för mig att knalla hemåt. Jag tittade på ett avsnitt oth och somnade som en stock. Veckan har varit intensiv och det har gett spår på min ork. Nytt schema börjar imorgon bitti och det här är sista veckan innan vi får ledigt. Ska bli skönt, men jag har bestämt mig för att jobba. Blir så rastlös om jag inte får nåt gjort. Dessutom älskar jag när det rasslar till på lönekontot när månaden är slut. Vem gör inte de?

Allt går så fort nu innan jul, och det är väl skönt på sätt och vis. Men som sagt saknas något i mitt liv. Men som alla säger; när man slutar kämpa tänka löser det sig tillslut. Tror alla känner lite så under hösten. Det är en intensiv period och man hinner inte med så mycket med än skola/jobb och träning. Som tur är har jag något att längta efter som gör detta lite enklare, och det är Teneriffaresan vecka fyrtiosex. Ska bli skönt att komma bort en sväng och bara slappa med familjen, dock ska inte seb med, och det blir ju trist...

00.00

Oj, att jag ens orkar skriva mer ikväll. Jag har precis skrivit klart mitt slutarbete i Konstruktion A. Känner mig stolt över vad jag åstadkommit ikväll. Precis lagom till inlämningen imorgon. Tajmingen är det ju inget fel på, att jag inte har nån framförhållning med sånna här saker, grejen är nog att jag måste jobba med lite press. Den här veckan har allt gått som smort, inga motgångar. Imorgon är det redan torsdag, ska bli skönt att börja dagen med ett idrottspass. Klassen är rätt seriös så man får allt lite spring i benen. Det jobbiga är däremot efter idrotten när duschen kommer på fråga, schema killen har ju inte räknat in tiden för hårföning osv. Så vi kommer alltid försent till nästa lektion. Just nu gör det inte så mycket, för vi har samma lärare som på idrotten men nästa vecka får vi nytt schema och då blir det omrört i grytan. Vi har Bengt efter idrotten, och ja. Ni hör ju hur detta kommer gå.. Det är inte så att vi fjollar och sminkar oss i 30 som när man gick i sjuan. Utan för att inte eftersvettas som tusan måste man ta det lite lugnt, och då tar det tid. Nog om det.

Torsdag som sagt, ska ut och äta asiatiskt med Clara, Helene & Victoria, Anette och min Mor såklart. Mina och mammas gamla barndomsvänner från Örebro.
Känns som det var måndag igår och vi satt i skolan och bönade för helg. Vi får väl tacka för att veckorna går så fruktansvärt fort.

Godnatt, klockan är mycket.

Walk into a dream

Nu är en ny vecka startad och en skön helg lämnad bakom mig. Har inte gjort något speciellt, har varit ensam hela helgen. Rätt skönt, men jag ogillar att sova ensam hemma. Tur att larm finns. I helgen har jag iallafall varit en sväng med Lovisa & Emma, det var kul att ses, blir inte så ofta numera. Sen lördag morgon var det en timmas Pump som stod på schemat, det känns fortfarande.. ajaj. Efter det var jag på stan och strosade runt,  det blev två inköp vilket var ett par stövlar, lite ridstövel liknande. Mycket nöjd, och en klänning såklart. Den må vara ett impulsköp..
Lördags-Sushi blev det iaf, vilket smakade smaskens.
Helgen bjöd också på en hel del hockey, men mest intressant var nog söndagsmatchen mella Kumla-Örebro. Den kunde vi inte missa så det gjorde vi inte heller. Kumla förlorade, vilket kanske var ganska förutsägbart. Efter hockeyn åt vi lite smarrigt och åkte sedan in till Emelies ljuvliga våning. Högt i tak och stort sovrum med en walk in closet, det är min dröm det.

Fick precis reda på att min syster och mamma ska på idolfinalen, kan hända att jag följer med. Jag är nämligen i Stockholm den dagen, och tackar ju gärna inte nej till ett kalas i globen, en hotellnatt och en shoppingdag med mamma och syster.


Boyfriend Day

Lördag är en typisk dag man skall tillbringa med sin pojkvän. Äta en mysig frukost, åka in till stan och strosa runt och äta en god lunch. För oss som inte har pojkvän har inte spenderat morgonen med frukost i sänghalmen utan varit och tränat eller gjort något annat nyttigt för att få en bra start på dagen. Är det dags för en dusch och en sväng in till stan endå. Jag bestämde mig redan igår för att jag skulle äta sushi idag. Jag har ju inte riktigt hittat nån som gillar sushi och vill äta det med mig, förutom Cam. Killar brukar ju inte vara så bra på att prova  nya saker som ja, Sushi. Så det kanske är bra att jag är singel iaf..

Poo

Jag blev precis utskämd av min kära lillasyster.. Hon och hennes vän Madde har idag, första dagen i deras liv varit med deras stora kärlek och hans vän Sebastian. Kärleken är den mörkhårige fräknige grabben Pontus. Det finns ju inget bättre namn på en charmör som får flickorna på fall. Den andra killen Sebastian, väldigt fin pojk det med men är en lite mer tillbakadragen och blyg sådan. Eftersom de är så små, ja de går ju bara i fjärde klass på Hagaskolan tyckte de ju såklart att jag var rätt frän. Vi småpratade lite i soffan och nåt kommer upp om att jag ska träna imorgon, de frågade vad jag skulle träna och kom inte riktigt fram till om det var Spinning-Pump eller Body-Step. Då berättar syrran att jag brukar vara ute och springa men att jag blir så skitnödig då. Killarna kollade på mig som fån och jag vart lite röd om kinderna.. Sen fick jag förklara hur kroppen förbränner vid fysisk aktivitet och därmed måste man göra av med vad man stoppar i sig. Då såg de mig som normal igen trots att löpning och laxeringsmedel troligtvis har samma effekt på mig.

growing up

Torsdag, lång dag i skolan. Men inte för mig, var hemma idag. Kände mig inte bra imorse. Större delen av dagen har jag suttit klistrad framför tvn och kollat klart på Oth säsong 4. Ska bli skönt när man är klar med alla avsnitt så man återigen kan få ett liv. Känner för tillfället ingen lust till skolan. Den gör mig trött och trist. Min vardag saknar en gnista, bara en liten sådan. Vad jag behöver nu är våran resa till värmen, den ska nog pigga upp mitt hösthumör. Jag som alltid gillat hösten. 
Mamma är den som gör mig pigg och glad just nu, hon är den bästa personen i mitt liv. Jag skulle helt enkelt inte klara en minut utan henne.

Med tiden lär man sig..
Imorgon är det fredag, hoppas det blir en bra sådan.


g i v e m e a k i s s

Kollade nåra avsnitt OTH idag. De ser så lyckliga ut, just nu är Lucas och Payton tillsammans. Det är sjukt vad avundsjuk man blir. Men som alla vet lever vi inte i nån kärleks såpa. När jag tänkte efter insåg jag att jag inte kysst någon på länge. Inte ens pussat någon sen midsommar, men vad gör det. Senast det hände kysstes jag med någon jag vill kyssas med, och man tror jag lever längre på det än att strula runt varje helg med nån helt obetydlig bara för att få berkräftelse.. Jag vet att jag har jag rätt? Eller?


Apartments

Uh, lägenhetsvisningar är inte alltid så flashiga som de låter. Nej fy fan rent ut sagt. Vi var och kollade på en lägenhet där en äldre man (gubbe) bott, och jag skojjar inte om han inte bytt lakan sedan den dagen han flyttade in -84. Inte städat ens. Doften var koncentrerad och totalt unken. Det känndes inte okej alls, när jag skulle kolla in badrummet kom en svärm av urindoft, så jag var tvungen att lämna lägenheten och ta luft. Det blir nog inget köp av den där inte. Oavsett om renovering står högst upp på listan.

Jag och Maria fikade på nya Sveas Terazza idag efter skolan, det ligger långt ner på Drottninggatan, mycket mysigt. Fick en perfekt latte och en smarrig klassisk Sveas räkmacka. Hoppas nu alla Örebroare uppskattar den standard Sveas har mot många andra fik i stan. Maria gillade Sveas och hon ska dit med sin mamma i veckan igen. Det betyder att hon gillade det.


Training

Var och tränade förut. Mycket skönt, att träna på söndagskvällar borde alla göra. Man blir lugn, genomkörd och får en harmonisk syn på veckan. Söndagar spenderar många nersäckade i soffan bakfulla och illamående. Det gör bara att man får ångest för veckan som kommer... När jag kom ut från hallen regnade det en aning, men det störde mig inte särskilt mycket. Jag var så avslappnad att kroppen inte orkade reagera och gå upp i varv. Jag tyckte istället det var en ganska mysig höstig söndagskväll. Jag körde pärlan hem och det känndes mycket bra. Ska köra in till jobbet imorgon också. Det här med körkort är verkligen något för mig. Det kanske bara känns så för jag inte har det. Men jag älskar faktiskt att köra bil.

Måndag. Imorgon blir det jobb till att börja med, skolan sätter igång så dags som 11.40 och då är det klassmöte. Annars börjar inte lektionerna förräns 12.40. Helt okej schema den dagen. Kvällen ska jag ägna åt att gå på lägenhetsvisning. Det gillar jag, hoppas jag hinner äta en bit sushi också. Tycker jag är värd det.

Design

Om du vill ha en egen design på din blogg kan jag kanske hjälpa dig att göra om den (om jag har tid dvs.)
Gå in på SkaparBloggar 


Pearl

Lördag, brukar ofta vara en kanondag. Men idag är den rätt tråkig. Förutom att jag och brorsan var på stan en sväng förut och tog en burgare på Pitcher's så har jag inte gjort mycket. Mamma och Pappa är med lill syster på danstävling i Köping, så det är ganska dött på sportgatan 2 just nu. Sebbe sitter på sitt rum och knappar på datorn, likaså jag. Gjorde precis om Malles blogg som jag fått order om, den vart frän och passa till en kille. Malles blogg

Jag berättade ju om min lilla pärla (den röda saken), en riktig goding och nu är den min för en tid framöver.

(bild kommer)


New

Nu har jag gjort om min blogg igen, jag råkade nämligen klanta mig och byta kodmall så min blogg såg ut som en blomsteraffär. Inte alls okej. Det här får duga ett tag,. Har fått i uppdrag att göra om tre bloggar, hoppas jag kommer på något stiligt.

Fasen klockan går alltså. Men ingen fara, fredag imorgon. Fredag är ju en av veckans bästa dagar. Idag var jag hos frissan och slinga håret. Så nu kan jag känna mig fin i helgen. Inte för att jag ska göra något spec, men det kan vara skönt med lite uppiffning. Imorgon kommer väninnorna från skolan, vi ska laga god middag här i Kumla med efterätt á la Tina, som består av frukt i ung med topping av vit choklad och cocos. Ska bli kul, då ska jag förhoppningsvis visa tjejerna den röda lilla saken.

Tack Emelie för att du tog med mig på en shoppingtur :)
& Viran som lärde oss att man är renare (från bakterier) i rumpan än vad man är i munnen. Det kunde man ju inte tro!

RSS 2.0