Laugh

Varför grubbla? Nej, den tiden är över. Allt känns så bra just nu, förutom skolan. För på nått sätt är min kropp inställd på semester fortfarande. Det är inte ok. Men efter en skön skogspromenad imorse med min mamma förstod jag att jag måste återuppta mitt förra liv. Men vissa delar kommer vara annorlunda, (bättre dvs).

Imorgon ska jag kliva upp och njuta av dagen. Den börjar helbra med "sovmorgon" till 11.40 (bra start på mitt seriösa liv). Så bra kan man ju inte alltid ha det så jag ska gå upp i tid iallafall.

Just nu går jag runt i pappas skjorta och spatserar i mina skor jag ska ha på balen. Jag ska vänja mig lite med klackarna tills fredag är det tänkt. Jag vet inte vad som är fel men sen jag var i Strömstad får jag as ont i trampdynan/hålfoten när jag har high heels. Inte bra alls. Nu kom mamma med klänningen, dags att prova den igen..

Eftersom jag har haft One tree hill maraton i helgen så är jag klar med andra boxen, måste köpa en den tredje för att få se mer. Så ikväll blir det Sex and the City! (Det kanske kan ge mig lite mer inspiration till balklänningen, super)

Kräftis

Emelie and Lou
 
Elvira, Lou and Melan



Emil o Emelie

Tack för en trevlig kväll, (alla närvarande)

So what

Musiken dånar och Pinks nya "So what" är favoriten just nu. Jag spelar den om och om igen. Oj, vad musik kan peppa en till hundra. Utgång var inte planerat men nu känner jag för att bli berusad och göra gatorna osäkra ;)

Dagen har jag spenderat med min Mor, vi (hon har) börjat sy min balklänning till nästa helg, jag och Emelie Oscarsson ska till storstaden och gå på bal. Känns stort. Det blir tåg på fredags morgonen och sedan ska vi till nån frissa och fixa frisyren. Efter det ska vi bli upphämtade av våra män, lustigt nog vet jag inte ens vad min kavaljér heter. Men det ska väl inte ställa till nåt problem just nu.. De jobbar nämligen åt den Svenska Försvarsstyrkan i Stockholm. Så vi kommer förmodligen vara skapligt säkra på den stora tillställningen på Cirkus, det kommer ju krylla av hundratals militärer där. Ser fram emot det, =)

Nubörjar denna lugna dag lida mot sitt slut och det kanske blir så att partytoppen åker på.. jag blev plötsligt sugen.
Vem vet vart kvällen slutar?

Bye


Friends



Miss you hun, hope I'll see you soon!

Emp and Lou is going on a roadtrip tomorrow. We're gonna have so much fun.
See you in Linkoping, =)

Love

What happend to us?
How did we become so broken?

We fell in love

At some point,
the people that we love
forget to love us back...


Debut

Hola!
Idag var det den första dagen i skolan efter ett ca 10 veckor långt sommarlov. Jag vet inte om man får säga att det var skönt att vara tillbaka i de ljusgrå korridorerna, men det kändes bra. Tur det ska man väl säga. Jag såg mångas blickar idag som skrek "skoltrött". Lite tidigt att bli det tycker jag. Ne, jag trivdes på lektionerna där vi tjejer satt och snackade om det senaste från skvaller och modevärlden. Man fick veta en del bra saker. Hehe,.
Dagen slutade med att jag och rara Tina tog en sväng på stan, precis som förr. Vi beslutade oss för att sätta nya mål denna höst, tex köpa friskiskort och bli plugghästar. (Hur ska detta gå?)

Innan jag åkte hem mötte jag min kära Mamma och Bror på Debut. (Min favoritbutik)
Där kan man spendera hur mycket pengar som hellst. Sebbe shoppade en hel del, men jag väntar tills i slutet av veckan när min underbara Acne tröja kommer in. Det får bli en av veckans höjdpunkter.

Veckans andra: LINKÖPING
Jag och lilla Emp ska ut på en lite roadtrip i helgen. Vi ska nämligen bege oss till fina Linköping. Där finns mina boots jag bara måste ha och där ska vi även kolla in nya Monki och söka jobb för fulla muggar! Eller, Emelie ska. Hon har nämligen planer på att lämna Örebro för ett tag, hon hakar förmodligen på Amanda som ska studera dans i "en annan del av Linköping". Hehe. Int göre nå, i februari kommer jag varje helg. Det vill jag lova!

Nu är der dags att lämna, ska nämligen över gatan till Caroline, där ska jag titta på mina berusade väninnor som ska ut på Club Satin ikväll. Bäst jag skyndar mig så jag kan bjuda på lite Ost & Kex innan de blir för mätta. Kanske det blir ett glas för mig också...


2007

Bye-bye

3 mån 2 veckor?

Oh, det var ett tag sen jag bloggade. Jag älskar att läsa andras bloggar, men min känns så torr och meningslös. Kan ju bero på att jag uppdaterar så otroligt sällan. Jag får bättra mig!

Sommaren som gått har varit en av de bästa, USA var obeskrivligt. Det är nästan så att man inte fattar hur mycket man fått se och uppleva.. Saknar min kära Laurie, vi kunde prata om allt mellan himmel och jord. Hon får vara min extra mamma på andra sidan klotet.
När jag kom hem till Swe möttes jag av solsken och värme, till min förvåning var det på snäppet lika dant väder som i California.. Svårt att tänka sig va? Sorgligt nog varade det inte allt för länge. Men som tur är fick jag en underbar helg på sjön med härliga vänner och snygga killar ;) Då uppskattade man verkligen Sverige igen, hehe. Utbudet på fräsha killar i USA uppnådde inte sina förväntningar. Så för alla som vill åka till staterna och finna kärleken ber jag träna upp tålamodet först.

Nu ska min kära bror bjuda mig på sprödbakad fisk och potatis, den ni! Sen blir det Marieberg med Emelie, som är på i jobbsökar humör. Ska bli kul, har hjälpt henne med CV:t och det glänser vill jag lova!
Kvällen spenderas i Örebro hos Emelie O och Malin som jag inte sett på hela veckan, myspys.

Ciao!

RSS 2.0