Classmates

Underbara tjejer i min klass. Ni är så goa. Läste precis era kommentarer, och nu börjar jag snart grina. Den här hösten har varit jättejobbig för mig. Jag vet inte varför, men det bottnar sig väl i den pressen man har på sig själv. Jag vet att ni har lika stor press om inte större. Men ni kanske klarar av mer. Jag inser nu att iställer för att ha varit hemma en hel del och bara pressat sig själv mer skulle jag varit med er i skolan, haft kul, snackat skit och ägnat sig åt det man har. Struntat i en jobbig strävan..

FAT

Nu känns det som jag ätit en hel julskinka. Nerå, absolut inte. Jag har inte ens ätit något som har med julen att göra. Är rätt mätt bara. Rätt skön känsla endå, har inte varit det under min sjuka period. Den är ioförsig inte över. Blir hemma från skolan imorgon, konstaterade det förut.. Men så får jag ångest. Har ju tid hos frissan imorgon, och det finns inga mer innan jul/nyår. Inte för det blir nån stor förändring men lite jobbigt skulle det ju vara om min lärare frågar eller påstår att jag blev fin i håret. Jag får nog helt enkelt ta den risken. Frågan är ju om jag ens kommer orka sitta där? Pinsamt vore om huvudet får lätta ryck framåt när man håller på att slumra in..

Orka förutspå allt dåligt, ah! Gör nåt du blir glad av människa!

Fever

uh, jag ligger i feber och orkar inte med nångting. Plus att mamma är i Stockholm, och då blir allt ännu jobbigare. Hon brukar alltid pyssla om mig när jag är sjuk, så man får känna sig uppassad till max (eftersom jag inte är riktigt sjuk ofta). Pappa o Rebecca har ju skött det skapligt, men mamma är endå mamma. Pratade med henne nyss och de åker snart, hon hade köpt med sushi till mig.. hoppas det går ner.

Patten

Har detta varit en bra eller dålig dag? Jag vet inte svaret på den frågan. Morgonen startade med en trött Louice, trots att jag la mig tidigt igår. Jag tyckte det var viktigt eftersom vi hade nationella prov i engelska a hela förmiddagen. Jag vet inte om det gjorde mitt huvud alertare, eller min kropp piggare. Efter det långa provet gav sig jag och tjejerna i klassen till Njuta, dit vi alltid går när extra lunchtid ges. Bettan och Magda åt lassange och jag o Tina var inte lika blyga utan åt en god asiatisk kyckling wok. Många plus för den! Efter lunchen rusade jag till bussen och som tur var hann jag med den rackaren. Jag var hemma vid halv ett snåret och hade fått huvudvärk efter bussresan, jag orkade inte med något annat en att ta en riktig powernap i mammas säng. Med ett tjockt duntäcke fotabo och stora sockor sov jag i timmar, tills min syster kom hem och hade singstarkör med sina vänner. Det kändes ungefär som de stod bredvid mig och gapade. Hon hämtade då en stor treo till mig och efter det lät jag dem hållas. Jag kände mig inte bra alls, jag hade ont i kroppen och inte minst mitt bröst. Jag har haft fruktansvärt ont i mitt högra bröst i snart en vecka. Börjar nästan bli lite orolig.. Alla tror att det är kommande mensen, men nepp. Att det växer och ne, förhoppningsvis inte. Jag vill ju inte ha en stor och en liten liksom. De värkar jag har är inte alls som de värkar man brukar ha, och inte så länge. Usch, mamma har klämt och jag vet inte om jag vill gå till skolsyrran. Hon är lite speciell.. Jag får hoppas det går över.

Klockan är nu precis nio, och jag ska (tro det eller ej) gå och lägga mig. Morgondagen bjuder på två hockeymatcher men jag kommer inte gå på nån av dem :S matteprov på torsdag. Inte för att jag pluggar mer än en halvtimma imorgon men jag måste lära mig att prioritera saker i mitt liv. Jag behöver lite bättre struktur! Godnatt...

Göteborg

Helgen har varit kalasbra. Lördagen som vi skulle börja med ett boxningspass blev istället en liten sovmorgon och storhandling inför kvällen, vi besökte göteborgs systembolag och maxi ica stormarknad och oj, det var verkligen en STORmarknad. Vi gjorde iordning all mat och dukning inför kvällen och sedan hade vi lite spa. Ansiktsmask, ögonbrynsfärg och målning av naglar. Som tur var blev jag klar innan gästerna kom, vilket var ett plus. Klockan sju rullade brudarna in och vi började kvällen med skumpa. Tjejerna var vilda, och Cam var nog värst. Hon bar inga strumpbyxor i det minusgradiga vädret, endast en stor dunjacka och ett par knähöga stövlar. Jises. När vi lämnade huset för att ta oss in till Avenyn var det något snille som kollat busstabellen helt fel och det visade sig att bussarna inte gick. Tjejerna får för sig att lifta och Camilla tog täten. Hon hade tur eftersom första bilen hon stoppade var hennes pappas, vi tryckte oss in och Challis och Cam låg i bagageluckan och rullade sig i K-special flingor. Herregud tänkte jag och undrade hur kvällen skulle sluta. Vi kom iaf fram till Boulevard, BLVD där vi skulle dansa loss. Dansa loss gjorde hela göteborg som var samlade på översta våningen och när jag trycktes inåt mitten kände jag hur hela golvet gungade. Det var som att alla stod på en studsmatta. Hoppas arkietekten har gjort ett bra jobb så inte balkarna går itu.
Jag fick träffa Camillas nya kille Oscar, som var en lång mörkhårig kopia av Emmas Pär. Han fick mycke väl godkännt av mig och även hennes mor och syster. När de mest egnade sig åt varandra gick jag med hennes syster, kompis och mamma till Park Lane, där festade alla som varit på det omtalade bröllopet som ägt rum tidigare samma kväll. Bill Gates son i tjugoårs åldern skulle tydligen vara där men jag missade tyvärr honom.. Jag missade också den sexige jurymedlemen Andreas Carlsson, ajdå. Park Lane var bra, jag slapp visa leg men jag som trodde mig få ett hugg fick istället kolla på när Camillas mamma fick alla unga ragg. Man får väl inse att det är inne med äldre kvinnor..

Tack tjejer i Götet, framför allt Cam. Jag har haft superkul!


Friday I'm in love!

Just nu sitter jag hos Cam och tittar på när hon städar sitt rum, jag kan ju säga att det behövs en rejäl damning! Hon har nämligen inte dammat på 18 veckor (skämto sido).

Kl.16.30 åkte jag med tåget från Hallsberg, jag som inte åker tåg mer än 5 gånger per år hade lite svårt med att se mönstret i deras konstiga döpning av spår. Men såklart använde jag hjärnan som jag tänkt lämna hemma och förstod mig sedan på hur allt hängde samman. Jag hamnade på rätt X2000 och vipps så var jag på stationen i GBG. Å vad skoj vi ska ha i helgen, imorgon kommer ett tiotal av Camillas vänner hit och vi ska dricka mycket Tequila rose, P2, Cosmos och skumpa! Vi ska alltså fira denna kvinna som blivit hela arton år. Efter denna trevliga start ska vi göra avenyn osäker. Jag är rätt sugen att se dessa göteborgs grabbar live för jag har sett ett brett urval av rätt okej killar om man säger så. Haha, nerå. Det här ska iaf bli trevligt, jag måste ta det lugnt dock har ju inte druckit alkohol på väldigt lång tid så man får passa sig så det inte slår hål på kolan.

Den här veckan har förutom varit fullproppad med saker att göra varit rätt okej ändå. Jag, min familj och nåra släktingar var på Örebrogalan och åt gott, underhålldes av bland andra Martin Stenmark och Pernilla Månson som var värd för kvällen, hon skötte sig otroligt bra. Något som gjorde kvällen bättre var att min blivande man satt i bordet mitt emot. Haha, jag har ingen aning om vem det är men hallå. Vart har du varit hela mitt liv?

Teneriffas sol gjorde oss lite bruna  under vecka fyrtiosex. Vi hade en trevlig vecka med Farmor och Farfar som var anledningen till att resan blev av. Vi badade i havet som var blått och fint, drack goda milkshakes på Monkey Bar som även detta år var favoritstället. Vi bodde precis i centrum så shopping blev det också, med Zara som granne blev det nåra besök om dagen. Det är ju ingen shopping mecka men nåra godsaker kunde man hitta bland alla affärer. När jag kom hem trodde jag mina JAM stövlar väntade från Vagabond, men nepp. Jag som väntat i fem veckor fick istället ett mail att de hade haft systemfel och att de inte fanns på lager. Jag fick spunk för jag var så inställd på att få dem då. Jag gick in på hemsidan igen och hittade min storlek, och två dagar senare fick jag min avisering. Nu har jag dem iaf, tack och lov.

Ha en trevlig helg, för det ska jag. Innan veckan kommer som är ungefär som två fingrar i halsen!

ill

Måndagar efter en veckas ledighet brukar kännas oändligt långa. Men idag,  den 3 november har det varit en helt okej dag. Kanske för att jag verkligen vilat ut den här helgen, förutom ett undantag = den intensiva fotbollsträningen och att jag verkligen har nåt att se fram emot när veckan är slut. Träningen den tog kol på mig, mer än förväntat. Men det fanns en förklaring och det var febern. När jag kom hem från träningen var mamma lite arg på mig, för jag hade inte varit bra alls under veckan och ändå tränat. Men jag ville ju, och tyvärr fick jag sota för det. Hela lördagen var jag en varm degklump som låg i sängen. Men med den vilan vaknade jag upp på söndan och mådde bättre och kunde fräsha upp mig lite för att åka och fira morfar som fyllde förra veckan. Det blir nog ingen träning denna vecka, ska satsa på att bli av med förkylningen nu innan playan väntar. För den som inte visste åker jag till Teneriffa på söndag. Ska bli mycket trevligt och skönt.


RSS 2.0