Red

Ja, nu äntligen är hela två saker avklarade. Fysikprovet vi hade imorse, och företagsekonomi redovisningen. Fysikprovet kändes helt okej, men som alltid kan fysiken luras. Företagsekonomin gick däremot, verkligen bra. Så det känns skönt nu, men imorgon väntar nya saker som ska göras. Det ska bli så nice att pricka av dem på min "attgöralista"!

Pratade nyss med Em, hon hade ledigt idag så hon skulle upp och träffa Sandra på stan. Jag funderar på att pallra mig upp en sväng, men samtidigt vet jag att jag har saker att göra innan träningen ikväll. Hm, funderar..
Något kul hände igår, jag hittade något jag blev helt kär i. Något som jag tänker på hela tiden och vill ha just nu. Den är röd och frän. Gissa vad?

Crazy

Söndag, igen. Idag har jag verkligen ångest över kommande vecka. Ska bli så skönt när den är över! Det är mängder med uppgifter som ska vara klara. Puh.

Helgen:
Denna helg har jag haft besök från Götet. Camilla, en glad och trevlig tjej som jag reste med i sommras. Vi har gjort stan, ätit sushi x2, lagat mat åt min bror och hans vänner eftersom han fyllt,  och så har vi varit hos Emelie som också fyllt år. Det var kul att träffa alla tjejer, helt galna som vanligt. Undra hur det gick för dem på ZÄTA. Camilla och jag beslutade oss för att inte gå dit, och vi skulle istället vidare. Men det sket vi också i, så vi åkte hem och drack te istället och snackade skit med Pappa som hade mycket kul att berätta. Konstigt nog kände jag mig berusad när jag somnade, jag hade bara druckit max 3 glas vin. Men det var länge sen jag drack så kan bero på det. Idag ska vi plugga lite, och åka in till stan igen. Jag ska inhandla en jacka, och sen ska vi lämna Cam på stationen. Därefter svänger nog jag och Pap förbi hockeyn och kollar en period innan vi får gäster på nytt, släkten kommer och vi ska fira Sebastian.

Nu ska jag ringa Emelie och kolla vad som hände igår, hur det gick för dem som var lite för berusade innan de ens gått till krogen.

      

Mingel



Sprang förbi på Debut innan jag åkte hem idag, skulle kolla ut något till Sebastian. Jag hittade något som skulle passa utmärkt. Såklart hittade jag något till mig också, en frän Acne t-shirt med tryck.. Jag som lovat mig själv att ha ett såkallat köpstopp. Ska iallafall springa in och handla det imorgon, hade bara tid för en titt idag. Jacob berättade också att han skulle ha mingelkväll med tilltugg och bra priser i butiken en kväll i Oktober. Han bad mig kila förbi i nästa vecka och hämta inbjudan :) Ska bli kul, bla Filippa K, J Lindberg  kommer för att pressentera kommande plagg och kollektioner. Mums, ska bli roligt!

Nu har också Camilla bokat sin bussbiljett hit, hon anländer imorgon runt 18. Det ska också bli roligt! Nu ska jag koncentrera mig på sista OTH avsnittet jag har att se på ett tag. Måste beställa fjärde boxen så fort jag kan, med detta tempo hinner jag komma ikapp alla som är på sjätte!

Alone

Hemma, helt ensam. Tråkigt är det. Inte ens Zorro (doggen) är hemma och kan skydda mig om nåt skulle hända.. Han är och tittar på hockey som resterande familjen. Vad rutten jag är då. Jag borde också stötta min bror. Men idag drog träningen ut på tiden. Jag får skylla på det, får gottgöra med en extra fin pressent på fredag när han fyller år! Oops, kanske är dags att köpa nåt det är ju redan onsdag imorgon. Hinner jag inte får jag väl ge bort min Automata, haha det skulle BO.C gilla. (Jag dör)

Ne, One Tree Hill väntar. Ska hämta lite te också, ni vet min krydda ;) Bye

Core

Klockan är snart 15 och jag sitter just nu och har konstruktion (är i skolan med andra ord). Mitt huvud värker trots att vi (jag och väninnorna ;)) endast haft egen "rast" i Innova halva lektionen. Just nu sitter jag och klämmer på lite blå lera. Jag har inte åstadkommit mycket, men min hjärna går ändå på högvarv. Jag kanske har sovit dåligt, kollade på för många avsnitt av One tree hill igår kväll. Ikväll kanske det blir att lägga sig lite tidigare.
Btw ska jag på Core ikväll med Emelie. Hon var så söt och frågade om jag ville hänga på. Så varför inte, fick en skön träningsverk sist. Längtar efter att göra nåt man blir pigg av så, klockan.. Snälla, ticka på lite nu!


Randy

Nu är min blogg randig. Lite jobbigt för ögat kanske? hm.

Jag är så trött. Jag är nästan sömnig och klockan är strax halv sex. Inte okej. En sak vore ju om jag hade lagt en fartfylld helg bakom mig, men nope. Helgen har varit som en lugn och tyst gata.. Jag är inte sugen på nåt fartfyllt just nu. Men det kanske är det jag behöver? Cam kanske kommer till helgen, hoppas verkligen på det. Jag behöver ösa ur mig lite och jag tror du också behöver det. Det var länge sen jag berätta vad jag verkligen känner. Men igår kväll tog jag första steget, och idag berättade jag om det steget för mina väninnor i skolan. Jag fick bra respons så förmodligen gjorde jag nåt bra, och det är ju bra.

Jag gillar ju hösten, den ska vara mysig och skön. Men jag får lov att säga att den gjort mig en aning besviken i år. Hittills har den varit ensam och trist. Men nu får jag ge mig, hösten är bra!! & från och med nu ska jag ta med mig några bra minnen av hösten -08.


Hej då grönt.

Dress Down

Söndag, söndag & söndag..
Jag förstår inte varför jag alltid känner att allt är meningslöst en söndag. Kan bero på att en ny vecka är på väg. Men det är väl inte så farligt? Veckorna går ju så fort ändå.. De är ju inte helt fy skam?

Some

Some are running scared
Some are comming home
Some tell lies to make the day
Others are just now facing the truth
Some are evil men, at war with good
Some are good struggling with evil
Six billion people in the world
Six billion souls
And some times all you need is one...


Tea

Te är just nu kryddan i mitt liv. Så flashigt är det. Grönt är nya favoriten, gärna lite (eller rätt mycket) honung.



Amy McDonald - This is the life

Oh the wind whistles down
The cold dark street tonight
And the people they were dancing to the music vibe
And the boys chase the girls with the curls in their hair
While the shy tormented youth sit way over there
And the songs they get louder
Each one better than before

And you're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning and your head feels twice the size
Where you gonna go? Where you gonna go?
Where you gonna sleep tonight?

So your heading down the road in your taxi for four
And you're waiting outside Jimmy's front door
But nobody's in and nobody's home 'til four
So you're sitting there with nothing to do
Talking about Robert Riger and his motley crew
And where you're gonna go and where you're gonna sleep tonight

And you're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning and your head feels twice the size
Where you gonna go? Where you gonna go?
Where you gonna sleep tonight?

Where you gonna sleep tonight?

Dess Up

Vistelsen i Stockholm var bra. Mycket trevligt och lärorikt. Bilden jag hade av hur det skulle vara innan var helt annorlunda. Men efter allt inser jag att vi hade kul och jag hade inte velat tacka nej till erbjudandet av att vara "baldejt" på en Kadett bal på Cirkus i Stockholm.

From the beginning:
08.15 satt jag i bilen på väg till Hallsberg för att hämta upp Emelie. Mamma bad mig kika i väskan så jag hade med mig allt. Såklart kollar man ju då så att man inte glömt tågbiljetten. Men den var med. Jag kollade tiden och såg att tåget skulle gå 08.28!! Jag fick panik och mamma gasade på. Jag skojjar inte om att vi körde i 160 på Hallsbergs 70 vägar. Inte ok. Som alltid när man har bråttom så händer nåt som inte ska hända. Vi kör lite fel och hamnar helt fel. Tillslut hade vi iaf hämtat upp Emelie och vi satte av mot station. Det blev ett snabbt hej då till mamma och sedan sprang  vi, rullande upp för rulltrappan och ner igen. Ut på perrången såg vi ett tjusigt X2000 och så tänkte vi att det måste vara vårt tåg. JA, vi hann med det. Nej, sån tur hade vi inte. Det var såklat ett annat tåg men det var på väg mot Stockholm Central så vi slog oss ner. Aningen anfådda och trötta blev vi välkomnade av den artiga blonda tågkonduktören. Emelie försökte flörta lite så vi kanske skulle få lite billigare biljetter. Men nope. Denna enkla tur kostade oss 500 riksdaler vardera. Lagom kul när man bokat förstaklass biljetter innan.

När vi sedan entrade Centralen i City tog vi en taxi till hårsalongen Wig Lounge på rådmansgatan. Det var en bit dit, så vi hade tur att vi snabbt insåg att vi inte kunde konka på klänningar och bagage över hela Stockholm. När vi kom dit fick vi lämna in våra grejer i personalrummet. De var så trevliga så. Sedan gick vi mot Stureplan och hamnade på NK för att äta den goda Cezar Salladen. Mums vad bra den smakade. Vi tod därefter en svängom på stan och började sen gå tillbaka mot salongen för att få våra uppsättningar. De blev jättefina, =)

Vi tog tunnelbanan för att möta Gabbe vid Regementet där vi gjorde oss ordning bland halvnakna chockade militärer. Vi var nästan lika häpna som dem. Haha, man kan förstå att de inte var vana att se två civila blonda tjejer med smink högt och lågt på deras gemensama toalett/duschrum.

När vi blev klara blev det bubbel och presentation inför de högre satta männen på Regementet. Sedan bar det av mot cirkus där det blev mer bubbel och presentation. Alla var så trevliga och artiga. Det bjöds på tre rätters middag och underhållning i form av bra tal och stora skålar! Efter 11m revs borden bort och dansgolvet fylldes direkt med hundratals män som shakade loss ordentligt! och då är ordentligt understryket.

Tack Emelie, Gabriel och David för en jättetrevlig helg!!
(Bilder kommer)


RSS 2.0